"Вижда се само негативното": Асът на Арсенал Кай Хаверц обясни за лошата си форма


"Вижда се само негативното": Асът на Арсенал Кай Хаверц обясни за лошата си форма
Снимка: Getty Images

2210 0

Новата перла в полузащитата на Арсенал - Кай Хаверц, сподели на какво отдава лошата си форма, която показва от началото на своето приключение на "Емирейтс".

Неубедителен старт

24-годишният халф се присъедини към "артилеристите" от Челси на 28-и юни за сумата от 65 милиона паунда. Към момента обаче, в рамките на 5 мача, той не съумява да допринесе за гол с попадения или асистенция, което постави под сериозни въпросителни привличането му.

За всичко това обаче си има обяснение, според футболиста. На пресконференция на националния отбор на своята родина Германия той отдаде незадоволителните си изяви на моментно състояние.

Всичко е временно?

"Често съм имал такива етапи и тогава се вижда само негативното. Не е първият клуб, в който ми се случва. Разбира се, искаш да успееш възможно най-скоро, но знам, че има такива моменти. Опитвам се да подходя спокойно", коментира той пред медиите.

Същевременно треньорът на "топчиите" Микел Артета опитва да го наложи на съвсем различна роля от обичайната му такава като фалшива деветка. Специалистът го използва като типичен халф, но до момента опитите му не се овенчават с успех.

Въпреки всичко това, Хаверц е най-скъпоплатеният играч в отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички