Микел Артета с ироничен коментар към ръководството на английската Висша лига


Микел Артета с ироничен коментар към ръководството на английската Висша лига
Снимка: Getty Images

1944 0

Късно снощи Ливърпул спря победната серия на Арсенал, а след края на срещата треньорът на "топчиите" Микел Артета отдаде загубата на пропуснатите положения пред вратата на Алисон, а след това се оплака сериозно от програмата на неговия отбор до края на сезон 2021/22:

"Не съм щастлив от това, че допуснахме головете, но това е част от играта и когато ти се открие шанс, трябва да го грабнеш, ако искаш да измъкнеш нещо от такъв мач", каза на пресконференцията си Артета и добави:

"Благодаря на Висшата лига за програмата. По същия начин е подредена програмата и за мачовете ни с Челси и Манчестър Юнайтед. Ако искат да им дадат някакво предимство, то бих им казал: "Благодаря ви за това". Не се притеснявайте, играчите ще бъдат готови за събота и ще бъдат пълни с енергия. Те ще ядат, ще спят и ще се подготвят, но отново благодаря на Висшата лига за това нареждане на програмата. Много ще ни е полезно", каза иронично треньорът на Арсенал.

"Артилеристите" продължавата да са на четвърто място във временното класиране с актив от 51 точки и два мача по-малко от петия Манчестър Юнайтед и шестия Уест Хям!

Вижте още: Юрген Клоп не скри радостта си, но предупреди Ливърпул: Нищо не се променя

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички