Юрген Клоп не скри радостта си, но предупреди Ливърпул: Нищо не се променя


Юрген Клоп не скри радостта си, но предупреди Ливърпул: Нищо не се променя
Снимка: Getty Images

2006 0

Наставникът на Ливърпул Юрген Клоп заяви на пресконференция след победата над Арсенал, че е много доволен от ситуацията, в която се намират мърсисайдци, след като съкратиха изоставането си от лидера Манчестър Сити, но заяви, че "тя не променя нищо":

*До края на сезон 2021/22 в Англия остават 9 кръга, а разликата между "гражданите" и "червените" вече е само една точка!

"Много съм доволен от ситуацията, в която се намираме, но тя не променя нищо. Трябва да продължим в същия дух. Отборът работи здраво през първото полувреме, а през второто усили натиска и наистина се наслаждаваше на играта. Радваме се на ситуацията, в която се намираме и искаме да продължим да печелим мачове. Трудно е, но трябва да запазим правилната нагласа", каза Клоп и добави:

"Очевидно е, че се намираме в хубав период. От него имахме нужда. Изоставаме на една точка, но ситуацията не се е променила чак толкова драстично. Трябва да продължим да побеждаваме. Имаме да играем със Сити, както и с останалите. Да се надяваме, че всички футболисти ще се върнат здрави след мачовете на националните отбори. След това ни предстои ранен двубой с Уотфорд".

"Много по-приятно е да си на 1 точка зад лидера, вместо на 14", завърши с усмивка треньорът на Ливърпул. Гостуването на Манчестър Сити е насрочено за 10 април (32 кръг).

Вижте още: Микел Артета с ироничен коментар към ръководството на английската Висша лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички