Микел Артета посочи при какво условие Арсенал може да победи Ливърпул


Микел Артета посочи при какво условие Арсенал може да победи Ливърпул
Снимка: Getty Images

1424 0

Арсенал трябва да играе на предела на възможностите си, ако иска да спечели трите точки срещу Ливърпул - такова мнение изрази старши треньорът на "артилеристите" Микел Артета на пресконференция преди утрешния (16 март) сблъсък в Лондон.

"Изправяме се срещу, може би, най-добрия отбор в Англия и трябва да сме на най-високото си ниво. Ще играем срещу тим, който доминира във всяка една част от играта", започна Артета и добави, че в мач с такъв противник трябва да си перфектен, а след това отговори на въпрос за шансовете на Арсенал да завърши сезона в Топ 4:

"Все още има дълъг път за извървяване. Таблицата показва, че има по-добри отбори от нас. Все още не сме постигнали нищо. Опитваме се да се подобряваме. Играчите все по-добре разбират какво искаме - да бъдат много по-постоянни в изявите си и резултатите, нищо повече".

В момента Арсенал (51 т.) изглежда като фаворит за последното четвърто място, което дава право на участие в Шампионска лига - отборът има 1 точка повече от петия Манчестър Юнайтед и 8 по-малко от третия Челси, но пък е изиграл съответно три и два мача по-малко от тези съперници!

Вижте още: Хосеп Гуардиола не показа притеснение, обясни и защо не е направил нито една смяна срещу Кристъл Палас

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички