В Арсенал очаровани от думите на Роджърс за вратаря им


В Арсенал очаровани от думите на Роджърс за вратаря им
Снимка: GettyImages

1745 0

Наставникът на Арсенал Микел Артета благодари на мениджъра на Лестър Сити Брендан Роджърс за коментарите му, които бяха страхотни спрямо стража на „артилеристите“ Аарън Рамсдейл.

Стражът на „артилеристите“ записа 12-ата си „суха мрежа“ при успеха над „лисиците“ с 2:0 и направи изключително спасяване след удар на Харви Барнс, предотвратявайки сигурен гол за гостите.

Реакцията на Роджърс край тъчлинията беше красноречива, както и от феновете, а след мача северноирландецът призна, че Рамсдейл е най-добрият английски вратар в този момент. Артета е останал очарован от чутото от своя колега и говори за това пред журналисти преди мача с Ливърпул.

„Благодаря на Брендан, че мисли така. Аарън прие тези думи много добре и му дадоха допълнителна увереност. Винаги съм казвал, че той е невероятен. Още от първия ден, в който дойде при нас“, сподели испанският наставник.

Единствено Алисон Бекер от Ливърпул (15) и Едерсон от Манчестър Сити (16) имат повече „сухи мрежи“ от Рамсдейл през сезона, който има едва един мач за националния отбор на Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички