Микел Артета хем критикува, хем оправда шефовете в Арсенал


Микел Артета хем критикува, хем оправда шефовете в Арсенал
Снимка: Getty Images

1010 0

Наставникът на Арсенал Микел Артета разкри, че лично собственикът Стан Крьонке и изпълнителният директор Винай Венкатешам са се извинили на него и играчите му, заради решението им да включат клуба в Европейската Суперлиг, но в същото време оправда техните действия, заявявайки, че са действали в интерес на "артилеристите":

"Всичките те имаха намерение да защитят клуба и да го поставят в най-добрата позиция за настоящето и бъдещето, но приемат, че този начин имаше ужасни последствия и беше грешка. Мисля, че трябва да уважаваме хората, които имат истинските намерения да направят най-доброто за този клуб"

"Но ако не са направили правилното нещо, те могат да се извинят. Мисля, че играчите, щабът и всеки, който работи в този клуб, трябва да приемем тези извинения и да продължим напред"

"Извиниха се, че са притеснили отбора и обясниха защо не са имали възможност да комуникират с нас по-рано. Те предадоха това съобщение и на играчите. Това е всичко, което можех да поискам. Ние трябва да приемем извиненията"

ТУК можете да научите пък какъв ще бъде новия формат в Шампионска лига от 2024 година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички