Микел Артета: Знам, че от представянето ни в Лига Европа зависи бъдещето ми


Микел Артета: Знам, че от представянето ни в Лига Европа зависи бъдещето ми
Снимка: Getty Images/Guliver

1079 0

Тази вечер Арсенал гостува на Славия Прага в изключително важен за тима мач от 1/4-финалите на Лига Европа. Преди срещата старши треньорът на "артилеристите" заяви:

"Чака ни изключително важен мач, който сме задължени да спечелим. Ако отпаднем и от този турнир, може би просто сезонът ще приключи. Много хора разчитат на нас, феновете се надяват, че можем да играем на финал, защото прекрасно осъзнават, че Арсенал е застрашен да не играе в Европа."

"Никой не иска това, подобно нещо не подхожда на толкова голям клуб, но нещата са в нашите ръце. Трябва да си свършим работата, да отстраним Славия и да сме крачка по-близо до големия финал. Знаете, че във финалните двубои всичко е възможно, затова първо ние трябва да стигнем до решаващия мач за трофея."

"Вярвам в отбора си и зная, че ще успеем да се справим. Убеден съм, че от представянето ни в Лига Европа много зависи дали ще остана на работа и през новата кампания. Това ще бъде определящо за ръководството, за да вземе решение, но както е било винаги във футбола, резултатите ще решат моето бъдеще. Аз съм оптимист и искам да видя Арсенал на финала в Лига Европа."

ТУК можете да се информирате за всичко най-важно преди четирите мача в Лига Европа довечера!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички