Месут Йозил извън групата на Арсенал за Лига Европа


Месут Йозил извън групата на Арсенал за Лига Европа
Снимка: Getty Images/Gulliver

1365 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил няма да бъде в състава на тима за турнира Лига Европа, който ще бъде обявен днес. 31-годишният футболист няма официален мач за „артилеристите“ от март, а бъдещето му в клуба остава под сериозен въпрос.

Наставникът на Арсенал Микел Артета заяви, че ще бъде много трудно за Месут Йозил да пробие в първия отбор на „топчиите“. Бившият немски национал е най-скъпоплатеният играч в историята на Арсенал, като игра във всеки един мач под ръководството на Артета преди спирането на шампионата през март заради пандемията от коронавирус. Наскоро испанският мениджър даде обяснение за изключването на Йозил от групата на тима: „Отборът се развива, можете да видите на какво ниво сме. Искаме да се развиваме още и да играем все по-добър футбол. Много съм щастлив от представянето на тима, но това прави нещата за треньора по-трудни, когато трябва да избира състава“, заяви Артета.

Кампанията на Арсенал в Лига Европа ще започне на 22-ри октомври. „Артилеристите“ ще се изправят срещу Рапид Виена, а след това предстоят мачове с Дъндолк и Мьолде. А ето как Месут Йозил обясни отсъствието си от състава на Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички