Йозил: Артета не ми даде шанс


Йозил: Артета не ми даде шанс
Снимка: Getty Images/Guliver

1103 0

Полузащитникът на Арсенал Месут Йозил е бесен на критиците си и смята, че те говорят глупости само, за да получават допълнително внимание. Бившият немски национал е на мнение, че не е получил шанс за изява от треньора Микел Артета в края на настоящия сезон.

Плеймейкърът не взе участие в нито един от последните 10 мача на „артилеристите“ във Висшата лига и не попадна в групата на тима за финала във ФА Къп срещу Челси. Йозил поздрави в социалните мрежи съотборниците си след обрата срещу Челси, донесъл на Арсенал 14-ти трофей от ФА Къп в историята, след като получи правото да отиде на ваканция в Турция, вместо да бъде на „Уембли“ за финалната среща. „Ако вземете предвид обстоятелствата, няма как да кажете, че Арсенал се представя по-добре без Месут Йозил. Това, което казват хората, които не познавам, за играта ми или за характера ми, не ме интересува. Те просто говорят глупости и използват името ми, за да получат медийно внимание.”

“Не мога да кажа нищо за личните ми разговори с треньора. Но мога да ви кажа, че бях напълно здрав и можех да взема участие във всеки един от двубоите, с изключение на един, в който имах лека контузия“, заяви Месут Йозил пред ‘The Athletic’. А ето как Арсенал може да накара Месут Йозил да си тръгне от отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички