Мейтланд-Найлс бил на път да премине в Барселона


Мейтланд-Найлс бил на път да премине в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1665 0

Наставникът на Арсенал Микел Артета е спрял трансфера на свой футболист в Барселона. Става въпрос за бранителя Ейнсли Мейтланд-Найлс, който е бил близо до трансфер в каталунците, но сделката е била стопирана.

Според италианския журналист Фабрицио Романо Барселона са определили Мейтланд-Найлс за потенциална трансферна цел на десния бек. Каталунците бяха в продължително търсене на нов футболист на тази позиция, след като се разделиха с Нелсон Семедо, който премина в Уулвърхемптън. Името на Макс Аарънс от Норич също бе споменавано в медийното пространство, но в крайна сметка Барселона подписа с американския национал Сержиньо Дест от Аякс.

Преди това обаче от каталунския гранд са отправили запитване към Арсенал за 23-годишния Мейтланд-Найлс. Крайният бранител е бил на път да напусне „Емиратс стейдиъм“ по онова време, но е решил да остане в тима, след като Микел Артета го счита за важна част от бъдещите си планове. А ето какво каза новото попълнение на Барселона Сержиньо Дест за първата си среща с Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички