Мениджърът на Брентфорд обяви кога очаква дебюта на Кристиан Ериксен


Мениджърът на Брентфорд обяви кога очаква дебюта на Кристиан Ериксен
Снимка: Getty Images

1322 0

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк заяви, че се надява новото попълнение Кристиан Ериксен да дебютира за клуба „в следващите няколко седмици“. Той обаче не може да бъде категоричен, докато не го е видял да тренира.

Новакът във Висшата лига обяви привличането на датския полузащитник в понеделник, седем месец след като той получи сърдечен удар на Европейското първенство 2020, провело се през миналото лято. Франк, чийто тим играе с Евертън в четвъртия кръг на ФА Къп в събота, каза, че 29-годишният футболист ще тренира с новите си съотборници за първи път идния понеделник.

"Кристиан има солидна физическа основа и прави всякакви тестове. Той тича много, тренира много, така че е направил доста за последните няколко седмици, основата му е добра, но съвсем друго е да бъде готов за мач. Трудно е да се каже кога точно ще се случи това. Ще знам много повече след понеделник“, започна той. Запитан дали е възможно да минат месеци преди дебюта на Ериксен за Брентфорд, Франк призна: "Надявам се седмици, няколко седмици, но не знам. Далеч по-уверен съм, когато го видя да тренира“.

Наставникът на „пчеличките“ определи бившата звезда на Тотнъм като потенциално „най-добрата покупка“ в историята на Брентфорд и каза, че завръщането му на терена ще бъде много емоционален момент. „Успяхме да го привлечем и това бе фантастично. С историята зад това, мисля, че ще бъде невероятен ден този, в който Кристиан стъпи отново на терена. Вие сте го виждали като един от най-добрите във Висшата лига и това, което му се случи през юни, бе лудост и шок за нас", добави датският треньор. А имаше ли шанс Ериксен да се върне в Тотнъм четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички