Конте с категоричен отговор на въпроса би ли взел Ериксен в Тотнъм


Конте с категоричен отговор на въпроса би ли взел Ериксен в Тотнъм
Снимка: Getty Images/Guliver

1596 0

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте допуска, че полузащитникът Кристиан Ериксен може да се върне в клуба. Бидейки футболист на Интер, датската звезда претърпя инфаркт в мач от Евро 2020, в резултат на което му бе имплантирам сърдечен дефибрилатор. В Италия е забранено на футболисти с дефибрилатори да играят футбол, затова "нерадзурите" разтрогнаха с Ериксен миналия месец и сега той е свободен агент.

"Напоследък не поддържам връзка с Кристиан. Страхотно е да го видя как тренира на терена и работи с топката. Говорим за много силен футболист, но по-важното е, че това е един прекрасен човек. Това, което се случи през лятото, не е никак хубаво. Беше лошо и за тези, които са работили с Ериксен, и за тези, които го познават", коментира Конте, цитиран от standard.co.uk.

"В този момент се изплаших. Чудесно е да видя, че той се готви отново да излезе на терена, това е страхотна новина. Мисля, че за Кристиан вратите са винаги отворени", допълни италианският треньор.

Ериксен работи в Интер под ръководството на Конте, като двамата спечелиха Серия А. В Тотнъм пък премина голяма част от кариерата на датчанина - той игра там от 2013 до 2020 година. А наскоро се чу, че и други тимове от Висшата лига проявяват интерес към халфа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички