Брентфорд очаква медициинските тестове на Кристиан Ериксен


Брентфорд очаква медициинските тестове на Кристиан Ериксен
Снимка: Getty Images

1310 0

Кристиан Ериксен е дал медицински тестове в Брентфорд. От клуба обаче все още изчакват резултатите, от които ще зависи дали датският плеймейкър ще може да се завърне в игра. Той е договорил личните си условия, като се очаква да подпише до края на сезона с опция за удължаване за още година.

На този етап обаче сделката не може да се смята за приключена, като единствените пречки могат да са именно от медицинско естество. През декември Ериксен разтрогна с Интер, тъй като в италианската Серия А той не може да играе със сърдечен дефибрилатор.

През това време играчът поддържаше форма с родния си тим Одензе, като дори се заговори, че кариерата му ще продължи именно там. Въпреки това обаче постъпилата оферта от Висшата лига е изкушила датчанина, който игра доста години в Англия.

През юни миналата година Ериксен получи сърдечен арест по време на мача от първия кръг на Евро 2020 срещу Финландия. В резултат той беше спасен, като лекарите му поставиха дефибрилатор, който да го предпазва от бъдещи инциденти.

Повече за трансфера прочетете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички