Маурисио Почетино взима свой любимец в ПСЖ


Маурисио Почетино взима свой любимец в ПСЖ
Снимка: Getty Images/Guliver

2144 0

Новият мениджър на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино е твърдо решен да привлече в състава един от любимците си от бившия му клуб Тотнъм - Деле Али. Според "Евроспорт" парижани ще се опитат да го вземат под наем до края на сезона, но с опция за закупуване.

Почетино вярва, че ако вземе Али под наем, то след това ще бъде много по-лесно да го убеди да остане за постоянно в Париж. Английският национал се превърна в цел №1 на Почетино още с идването му на "Парк де Пренс", а аржентинският специалист все още таи надежди, че сделката ще стане факт преди затварянето на зимния трансферен прозорец.

Полузащитникът на Тотнъм на практика е неизползваем от мениджъра Жозе Моуриньо, който почти не разчита на него през настоящия сезон. Али е закован на пейката и няма признаци, че Специалния ще го върне в игра. Въпреки това Моуриньо коментира наскоро, че не смята за възможно Али да напусне Тотнъм.

Междувременно Юрген Клоп продължава да напира за привличането на Килиан Мбапе в Ливърпул (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички