Във Франция: Юрген Клоп напира за привличането на Килиан Мбапе


Във Франция: Юрген Клоп напира за привличането на Килиан Мбапе
Снимка: Getty Images/Guliver

2137 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп иска на всяка цена да привлече Килиан Мбапе на "Анфийлд", съобщава френската телевизия Canal+. Германецът притиска обкръжението на френския нападател да го насочат към Ливърпул през лятото, когато се очаква "червените" да отправят оферта за него.

Един от хората, които са в близкото обкръжение на Мбапе, е футболистът на Ливърпул Фабиньо, с когото бяха съотборници в Монако. Според телевизионния канал Клоп е говорил с Фабиньо да разговаря със своя приятел и да го убеди да подпише с Ливърпул, като му обещае да бъде водещият играч на тима.

Атакуващото трио на Ливърпул - Мохамед Салах, Садио Мане и Роберто Фирмино, вече не са първа младост, а и през този сезон изглежда, че тяхната острота е поизчерпана. Салах и Мане ще навършат 29 по-късно през годината, а Фирмино - 30. Мбапе може да се окаже нападателят, който да води атаката на "червените" занапред.

Мбапе вече обяви, че няма да бърза с подновяването на договора си с ПСЖ, защото не е сигурен дали иска да продължи кариерата си на "Парк де Пренс". Голям интерес към Мбапе проявява и Реал Мадрид, но "белите" имат известни финансови трудности заради кризата, предизвикана от коронавируса. 

Още по темата: Докато Реал мъдрят как да купят Мбапе, Ливърпул им го отмъква под носа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички