Рамос излъгал Реал Мадрид за оферта от ПСЖ, Перес му казал да я приеме


Рамос излъгал Реал Мадрид за оферта от ПСЖ, Перес му казал да я приеме
Снимка: Getty Images/Guliver

2027 0

Куриозна ситуация се е разиграла в офисите на "Сантяго Бернабеу" между президента на Реал Мадрид Флорентино Перес и капитана на тима Серхио Рамос. Испанският бранител, чийто договор с Реал изтича през лятото, се е опитал да притисне "белия балет" да му предложат исканите от него условия чрез... лъжа. 

Испанският ежедневник El Pais пише, че Рамос е споделил на Перес, че от ПСЖ са му предложили тлъста заплата, за да премине в техния отбор. Босът на Реал веднага се е обадил на собствениците на ПСЖ, за да провери дали информациите са верни. От там обаче категорично са отрекли да са предлагали такива условия на Рамос. 

При последващ разговор Перес посъветвал Рамос да приеме офертата на ПСЖ, тъй като не е за изпускане. Реал отказва да изпълни условията на Рамос за дължината на контракта и желанието на бранителя заплатата му да остане непроменена. "Кралете" искат Рамос да понижи заплатата си с 10% и да преподпише за само една година.

А дали в съблекалнята на Реал са притеснени за преподписването със Серхио Рамос - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички