Почетино: Виждам Мбапе в ПСЖ за много години напред


Почетино: Виждам Мбапе в ПСЖ за много години напред
Снимка: Getty Images/Guliver

881 0

Новият наставник на Пари Сен Жермен Маурисио Почетино не смята, че звездата на тима Килиан Мбапе ще напусне парижани това лято. До края на договора му с ПСЖ остават 18 месеца, но редица спекулации го свързват с трансфер, най-вече в Реал Мадрид.

"На 19 години той стана световен шампион, случват му се големи неща, но той е специален и различен. Той има много потенциал за развитие, но вече е настояще, а не просто бъдеще. Това е предизвикателство и шанс да се работи с този тип таланти. Те ви правят по-добър треньор“, каза Почетино.

"Има много слухове, но го виждам в ПСЖ за много години напред и това е мечтата на клуба. Разчитаме на него, докато сме тук. Вярно е, че трябва да се вземе решение, но ние го виждаме, че е щастлив и много отдаден на този проект“, добави треньорът на френския шампион. А какви са възможностите пред Мбапе след последние му изказвания - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички