Маурисио Почетино уверен дори "когато Челси губи", отличи едно представяне срещу Шефилд


Маурисио Почетино уверен дори "когато Челси губи", отличи едно представяне срещу Шефилд
Снимка: Getty Images

802 0

Наставникът на Челси Маурисио Почетино говори след победата с 2:0 над Шефилд Юнайтед в 17-ия кръг на Висшата лига, която бе под №6 за "сините" в английския елит. Специалистът разкри, че подобен успех може само и единствено да покачи самочувствието на отбора и отчете страхотната форма на Коул Палмър.

Почетино е уверен в способностите на Челси

"Много се радвам, защото играхме добре. Отбелязването на няколко гола в мачове срещу отбор, който играе агресивно с нисък блок е добър показател. Уверен съм, дори когато губим. Аз също вярвам в моите играчи и отбора. Сега трябва да използваме положителните емоции от победата в предстоящия мач за купата с Нюкасъл", сподели Поч.

"Палмър е преди всичко плеймейкър. Той е този, който може да свърже всичките си съотборници с подаванията си. В същото време той е и футболист, способен да бележи голове и да дава асистенции. От първия си ден Палмър оказа значително влияние върху играта на нашия отбор", добави още аржентинецът.

Именно дошлият от Манчестър Сити Коул Палмър се оказва катализатор за "сините". Той вече има 6 гола и 3 асистенции на своята сметка, отбелязани в 15 мача във Висшата лига. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Почетино разкри дали е под напрежение в Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички