Под напрежение ли е Почетино в Челси? Специалистът назова по един притеснителен и успокояващ факт


Под напрежение ли е Почетино в Челси? Специалистът назова по един притеснителен и успокояващ факт
Снимка: Getty Images

762 0

Мениджърът на Челси Маурисио Почетино заговори за разговорите, които има със собствениците на клуба на фона на лошата форма. Аржентинският специалист е категоричен, че продължава да бъде подкрепян от йерархията на лондонския гранд.

Има ли напрежение при Почетино?

Въпреки лошата изминала кампания и неприятният старт на тази, Почетино остава убеден в проекта, който той и собствениците на клуба се опитват да реализират.

"Комуникацията е същата от началото на сезона. Но не си говорим за футбол. Ако съм тук, това е защото имат доверие в мен. В момента, в който спрат да се доверяват, не се притеснявайте, няма да ме видите тук", сподели Почетино пред медиите.

"Проектът е ясен. Всичко, което получихме от самото начало, е доверието в работата, която вършим. Разбира се, можете да харчите пари. Ако искате да си купите къща, купувайте къща. Но ако искате да построите къща, трябва да поемете някои рискове. Имаме нужда от повече време", добави още той.

Почетино пристигна на Стамфорд Бридж през лятото, след като беше уволнен от Пари Сен Жермен миналата година. "Сините" похарчиха над 400 милиона паунда предии текущата кампания, подписвайки с Коул Палмър, Кристофър Нкунку, Ромео Лавиа и Мойсес Кайседо.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ръководството на Челси реши какво да прави с играч, изпаднал в немилост.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички