Коул Палмър пак измъкна Челси, "сините" с шеста победа от началото на сезона (ВИДЕО)


Коул Палмър пак измъкна Челси, "сините" с шеста победа от началото на сезона (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

931 0

Челси сложи край на серията от две поредни поражения, побеждавайки с 2:0 Шефилд Юнайтед в мач от 17-ия кръг на Висшата лига. В герой за лондончани се превърна отново Коул Палмър, който освен че вкара, даде и асистенцията за второто попадение.

Развой на Челси - Шефилд

Първата част мина под абсолютния контрол на домакините на "Стамфорд Бридж". "Сините" владееха топката в пъти повече, но така и не успяха да стигнат до нещо по-сериозно пред противниковата врата. 

През второто полувреме обаче лондончани се събудиха. Резултатът бе открит в 54' от Коул Палмър, който се позиционира добре в наказателното поле и получи пас от Рахийм Стърлинг. Първият стреля от непосредствена близост и реализира.

Палмър имаше и дейно участие във втория гол. След карамбол в наказателното поле топката стигна до него на фланга. Той я овладя и намери открития на чиста позиция Николас Джаксън, а централният нападател завърши безпроблемно в опразнената врата.

С днешният успех Челси се изкачва на десетата позиция в таблицата с 22 точки в актива си. Шефилд Юнайтед пък продължава да затъва с едва 8 пункта на последното място във Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички