На Острова направиха Мудрик на две стотинки и посъветваха Челси да го върне в Украйна


На Острова направиха Мудрик на две стотинки и посъветваха Челси да го върне в Украйна
Снимка: Getty Images

1397 0

Емблематичният за Висшата лига нападател - Гейбриъл Агбонлахор,  призова Челси да задържи Конър Галахър и вместо това да продаде Михайло Мудрик.

Критиките към Мудрик не спират

Той посочи основен проблем в играта на Мудрик. Бившият футболист е катеогиричен, че украинецът не може да дриблира достатъчно добре с топката в крака.

"Просто е. Нека Мудрик си ходи у дома. Той не може да контролира топката. За мен, ще е грешка, ако Челси продаде Галахър, той е страхотен играч. От другата страна, на Мудрик му отнема вече много време да свикне с темпото и според мен той няма място тук", категоричен бе Агбонлахор, цитиран от "football.london".

Междувременно Мудрик все още не е намерил формата си в Челси след гръмкия си трансфер с 9 цифри през януари 2023-а. Той има 32 участия във всички състезания, в които отбеляза два гола и направи четири асистенции. Припомняме, че "сините" се бореха до последно за услугите му, като победиха Арсенал и подписаха с украинеца на "Стамфорд Бридж".

ВИЖТЕ ОЩЕ: В Челси недоволстват от избора за капитан на Почетино?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички