Маурисио Почетино изправен пред голяма дилема за млад талант в Челси


Маурисио Почетино изправен пред голяма дилема за млад талант в Челси
Снимка: Getty Images

2534 0

Продължава да има много въпросителни около халфовата линия на Челси. Лондончани все още не знаят кой ще си партнира с Енцо Фернандес в полузащитата на новия мениджър Маурисио Почетино, а той трябва да вземе важното решение дали това ще бъде младият талант Конър Галахър.

Ситуацията с Галахър

Говорейки пред "GiveMeSport", репортерът на "Sky Sports" - Дхармеш Шет. твърди, че "сините" се интересуват от удължаване на престоя на Галахър, но също така са готови да изслушат оферти за него, а интерес към услугите му не липсва, като той основно идва от тимове от Висшата лига.

Припомняме, че "сините" вече се разделиха с имена като Н'Голо Канте, Мейсън Маунт и Матео Ковачич, а това остави своеобразна "празнота" в халфовата линия и въпросителна около партньора на най-скъпата покупка на лондончани - Енцо Фернандес.

В същото време отборът на Маурисио Почетино има желание да добави още един полузащитник в редиците си. "Сините" се интересуват от Мойсес Кайседо от Брайтън, като същевременно биха могли да се намесят и в борбата за полузащитника на Саутхямптън Ромео Лавия. Челси може да привлече и един от най-важните играчи в селекцията на Аякс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички