Марк Хюз: Райън Гигс може да поеме Манчестър Юнайтед


Марк Хюз: Райън Гигс може да поеме Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Gulliver

4446 0

Бившият играч на Манчестър Юнайтед и известен треньор Марк Хюз смята, че е дошъл моментът, в който Райън Гигс да се завърне на "Олд Трафорд" и да заеме треньорската позиция. Според Хюз Гигс е натрупал нужния опит в последните години и може да замени Оле Гунар Солскяер на поста.

"Райън се намира в добър период от своята мениджърска кариера. Развива се във възходяща линия. Вероятно е да получи шанс в Юнайтед. Може би кариерата му като наставник все още не е достатъчно бляскава на този етап, но при добро представяне на европейското първенство, би трябвало да получи шанс доста по-голям от този през 2016 година", заяви Хюз пред BBC.

"Гигс работи близо до Ван Гаал и това беше добро решение. Мислех си, че е с перспектива да поеме поста веднага след края на работата на Ван Гаал на "Олд Трафорд". Не стана точно така, защото ръководството реши да привлича голямо име като Жозе Моуриньо. Това е следствие от работата на Пеп Гуардиола в Манчестър Сити. При назначението му в Юнайтед решиха, че също им трябва голямо име за мениджър и шансовете на Гигс рязко намаляха", коментира Хюз.

Междувременно британската преса пише, че Ед Уудуърд се готви да уволни Оле Гунар Солскяер (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички