Почетино може да замени Солскяер в Манчестър Юнайтед


Почетино може да замени Солскяер в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1709 0

Изпълнителният директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд може да уволни мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер, съобщава британското издание Mirror. Според източници, ако ситуацията в клуба не се промени, Уудуърд без колебания ще покаже вратата на норвежеца, въпреки че той се явява легенда на Юнайтед.

Основен претендент за поста в случай на уволнение на Солскяер е бившият наставник на Тотнъм Маурисио Почетино. Солскяер е начело на "червените дяволи" от 2018 г., когато замени Жозе Моуриньо. Почетино бе треньор на Тотнъм от 2014 до 2019 г., а преди това ръководи Саутхемптън и Еспаньол.

С "шпорите" аржентинският специалист стигна до финалите на Купата на Лигата и Шампионската лига. След три кръга от първенството на Англия Манчестър Юнайтед заема 16-о място в класирането с 3 точки. В следващия кръг отборът играе с Нюкасъл.

Междувременно стана ясно, че през следващото лято Манчестър Юнайтед ще опита да привлече звезда на Реал Мадрид (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички