Мане: Спадът е тест за шампиони


Мане: Спадът е тест за шампиони
Снимка: Getty Images/Guliver

1871 0

Звездата на Ливърпул Садио Мане заяви, че спадът във формата на отбора в последните седмици ще бъде тест за техните шампионски амбиции. Снощи мърсисайдци записаха 3-та загуба в последните си 4 срещи, като допуснаха поражение от Челси с 0:2 на „Стамфорд бридж“ в мач от ФА Къп.

Днес сенегалецът говори пред Джо Муур от ‘TalkSport’. „Смятам, че това е момент, в който трябва да покажеш дали си шампион, или не си. В тази ситуация трябва да докажеш, че си велик шампион. Получи се спад при нас, но това няма да бъде за пръв път, няма да бъде и за последен. Имаме още един важен мач в събота срещу Борнемут и след това в сряда срещу Атлетико, затова за този мач ще бъдем готови и ще се завърнем. Това може да се случи във футбола и сме свикнали. Трябва да продължим да работим усилено, ако искаме да бъдем велики шампиони“, каза Садио Мане.

Ливърпул бе загубил едва два пъти през сезона във всички турнири преди поражението от Атлетико Мадрид. Освен вече споменатите поражения от „дюшекчиите“ и Челси, „мърсисайдци“ паднаха тежко и от Уотфорд във Висшата лига. А ето как треньорът Юрген Клоп коментира серията от загуби.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички