Джо Гомес: Психически появата на Мане в игра не е добре за противниците ни


Джо Гомес: Психически появата на Мане в игра не е добре за противниците ни
Снимка: Getty Images/Gulliver

2570 0

Защитникът на световния и европейски клубен шампион Ливърпул - Джо Гомес, засипа с похвали един от своите съотборници, част от атомното нападение на тима. Става въпрос за доскоро лекуващия контузия Садио Мане, който се завърна в последния двубой на отбора и донесе минималната победа.

"Какъв играч е той! Дава ти приток на увереност, когато се появява и, същевременно, това психически не е добре за другия отбор. Той е стабилен и е излизал напред за отбора толкова много пъти. Всички различни голове и различните му начини на игра само доказват качествата му. Оказахме се късметлии, че можехме да си го позволим от пейката, за да ни донесе победата, но това бе само, защото бе контузен" - заяви Гомес.

Бранителят призна още, че всички са наясно за края на зимната почивка и че тепърва почват тежките изпитания. Отборът е готов за тази сериозна серия от двубой и поредния натоварен период в програмата за мърсисайдци, като всеки играч ще изиграе своята роля.

Успехът над Норич покачи серията на Ливърпул без загуба във Висшата лига на 43 двубоя. Оказва се обаче, че цели 4 тима от топ 5 първенствата на Европа са имали и по-добри серии във вътрешните първенства. Вижте кои са те, както и колко дълго са продължили тези серии - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички