Манчестър Юнайтед ще замести Санчо с играч на Борнемут


Манчестър Юнайтед ще замести Санчо с играч на Борнемут
Снимка: Gulliver/GettyImages

1532 0

Манчестър Юнайтед желае да отправи оферта за крилото на Борнемут Дейвид Бруукс, след като преговорите за трансфера на Джейдън Санчо са в застой. Според ‘Manchester Evening News’ „червените дяволи“ следят Бруукс от известно време и са готови да предложат около 40 милиона паунда за услугите му, след като „черешките“ трябва да продадат част от играчите си след изпадането от Висшата лига.

Все още не е ясно дали Бруукс ще бъде взет директно като алтернатива на Санчо. Преговорите между Манчестър Юнайтед и Борусия Дортмунд за трансфера на младия английски национал замряха, след като „червените дяволи“ така и не отправиха оферта до края на поставения от немския тим срок. През месец май Бруукс и съотборникът му в Борнемут Джошуа Кинг са били определени като летни трансферни цели на Юнайтед, въпреки че интерес към Кинг е щяло да има единствено, ако Одион Игало не бе останал за постоянно.

Сега 23-годишният Бруукс продължава да бъде желан отМанчестър Юнайтед, но все още не са водени преговори за привличането му. Крилото впечатли с изявите си на „Виталити Стейдиъм“, въпреки че изпусна голяма част от кампанията заради контузия. А ето кой халф на Атлетико Мадрид е желан от Манчестър Юнайтед.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички