Солскяер обясни отпадането от Лига Европа с умора и контузии


Солскяер обясни отпадането от Лига Европа с умора и контузии
Снимка: Getty Images/Gulliver

1312 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер коментира причините за отпадането на тима в полуфиналите на Лига Европа. "Червените дяволи" отстъпиха с 1:2 на Севиля и се прибират у дома на крачка от финала.

"Трудно е, когато не използваш своите шансове. Имаме млад отбор и днес беше видно, че момчетата трябва да се учат и да придобият стабилност. Знаем, че имаме играчи, които могат да бележат, но това е футболът. Всички наши опити да вкараме втори гол не доведоха до нищо и това е тъжно", коментира Солскяер, цитиран от официалния сайт на УЕФА.

"Играем страхотно от февруари, затова сме натъжени от отпадането. Изминахме дълъг път. Много ми е приятно да работя с тези играчи, но видяхме колко се умориха те в края на мача. Имаха уморени крака и уморени мозъци. Определено трябва да се подобрим, ако искаме да продължаваме напред в турнирите. Имахме проблеми и с контузени. Много играчи проведоха голям брой мачове. Винаги се опитваме да подобрим състава", допълни норвежецът. А каква е целта на Юнайтед през следващия сезон вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички