Манчестър Юнайтед подновява интереса си към халф на Атлетико (Мадрид)


Манчестър Юнайтед подновява интереса си към халф на Атлетико (Мадрид)
Снимка: Getty Images/Guliver

2604 0

Манчестър Юнайтед е готов отново да се пробва за Саул Нигес от Атлетико (Мадрид). “Червените дяволи” се опитаха да привлекат испанския полузащитник преди година, но това, че трябваше да играят в Лига Европа малко или много им попречи. Година по-късно ситуацията е различна, Юнайтед се класира за Шампионска лига, а Атлетико претърпяха поредно разочарование в най-престижния европейски турнир – загуба с 1:2 от РБ Лайпциг на 1/4 финалите.

Английският гранд е готов да се възползва от неуспеха на “дюшекчиите” в Шампионска лига, твърди Daily Star. 25-годишният Саул смята, че Атлетико няма да може да се пребори с Барселона и Реал Мадрид в Ла Лига и през следващата кампания. “Червените дяволи” от своя страна, са готови да плащат по 150 000 британски лири на седмица, за да го привлекат в състава си.

Ако се стигне до трансфер – Саул ще трябва да се бори за титулярно място с доста сериозна конкуренция, а именно Пол Погба и Бруно Фернандеш. Португалецът напълно прероди Юнайтед след пристигането си в клуба, а партньорството му с Погба след рестарта донесе отлични резултати на “червените дяволи”.

Освен привличането на някои играчи, Юнайтед ще се опита да се раздели с двама от офанзивните си полузащитници. Става въпрос за Джеси Лингард, който привлича вниманието на Евертън, Уест Хям и Нюкасъл, и Андреас Перейра, който е свързван със завръщане във Валенсия.

Междувременно, Манчестър Юнайтед и Ювентус готвят сензационна разменна сделка.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички