Манчестър Юнайтед разби Астън Вила и се доближи на точка от топ 4 във Висшата лига


Манчестър Юнайтед разби Астън Вила и се доближи на точка от топ 4 във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1347 0

Английският гранд Манчестър Юнайтед постигна убедителна победа над Астън Вила с 0:3 като гост в мач от 34-тия кръг на Висшата лига. "Червените дяволи" се поздравиха с успеха след голове на Бруно Фернандеш, Мейсън Грийнууд и Пол Погба, които доближиха отбора си на само точка от топ 4.

В 27-мата минута Бруно Фернандеш спечели дузпа за своя отбор, а след това собственоръчно я реализира, извеждайки "дяволите" напред в резултата. Късно в добавеното продължение на първата част Антони Марсиал и Мейсън Грийнууд комбинираха помежду си, преди младият нападател да нанесе неспасяем удар към вратата на Вила, затвърждавайки силните си изяви в последно време.

В 58-мата минута Манчестър Юнайтед стигна и до трето попадение след заучено положение. Бруно Фернандеш изпълни ъглов удар, като изпрати топката към границата на пеналтерията, където дебнеше Пол Погба. Френският полузащитник овладя топката и нанесе прецизен удар към вратата на домакините, за да направи победата на своя отбор класическа.

По този начин Манчестър Юнайтед вече разполага с 58 пункта на петото място, като е на само една точка от четвъртия Лестър и на две от третия Челси. Астън Вила пък остава на предпоследното 19-то място с 27 пункта, като е на четири точки от спасението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички