Погба е щастлив на „Олд Трафорд“ и смята да остане


Погба е щастлив на „Олд Трафорд“ и смята да остане
Снимка: Getty Images/Guliver

1290 0

Халфът на Манчестър Юнайтед Пол Погба заяви, че е щастлив в отбора, след като вчера наставникът Оле Гунар Солскяер сподели, че се надява французина да преподпише с тима. Погба навлиза в последната година от настоящия си договор на „Олд Трафорд“, въпреки че клубът има опция да удължи контракта му до 2022-ра година.

Юнайтед се свърза с представители на френския национал, като двете страни са коментирали евентуално подновяване на договора на 27-годишния футболист. Полузащитникът отново е на разположение, след като претърпя операция на глезена и разкри, че се чувства добре в Манчестър Юнайтед, въпреки че през последните две години е свързван с преминаване в отборите на Реал Мадрид и Ювентус. „Много, много щастлив съм, че имам възможността отново да играя. Приятно е отново да бъда част от отбора“, заяви Погба пред ‘United Review’.

Според ‘ESPN’ в Юнайтед са спокойни за дългосрочното бъдеще на Погба в клуба и ще активират опцията за удължаване на договора му с една година, ако не се стигне до споразумение за нов контракт. На „Олд Трафорд“ смятат, че Реал Мадрид и Ювентус не могат да си позволят високата трансферна сума и заплата на френския национал по време на пандемията от коронавирус. А ето кой съотборник на Погба вече преподписа за още 3 години с Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички