Манчестър Юнайтед продава две звезди, за да осигури повече средства за входящи трансфери


Манчестър Юнайтед продава две звезди, за да осигури повече средства за входящи трансфери
Снимка: Getty Images/Guliver

1508 0

Спекулациите около действията на трансферния пазар на отбора на Манчестър Юнайтед нямат край. "Червените дяволи" са напът да продадат двама от своите футболисти. 

Става дума за Антони Марсиал и Арън Уан-Бисака. Самият Ерик тен Хаг е изявил желание те да бъдат продадени, за да може в клубната каса да влязат средства, с които да бъдат привлечени нови попълнения, съобщава "The Athletic".

Антони Марсиал прекара втората половина на изминалата кампания под наем в Севиля, където не впечатли, вкарвайки 1 гол в 12 участия. Договорът на французина изтича през 2024 година, а от Юнайтед са убедени, че могат да вземат прилична сума пари за него.

Арън Уан-Бисака също не се представи на ниво през изминалия сезон. Футболистът бе обвиняван, че не може да поддържа константна форма и много бързо изгуби статута си на титуляр за сметка на Диого Далот още в средата на кампанията.

Привържениците на Манчестър Юнайтед вече са убедени, че чистката в тима започва. Новият мениджър пък вече дори трябва да избира и нов капитан.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички