Казус за 17 милиона паунда или как Манчестър Юнайтед прецака плановете на ПСЖ за Маурисио Почетино


Казус за 17 милиона паунда или как Манчестър Юнайтед прецака плановете на ПСЖ за Маурисио Почетино
Снимка: GettyImages

2256 0

Ръководството на ПСЖ тайно се е надявало Манчестър Юнайтед да назначи Маурисио Почетино за нов старши треньор, тъй като по този начин би избегнало плащането на солидна неустойка на аржентинеца, съобщава "Telegraph".

Френският гранд не бе блестящ през сезон 2021/22, въпреки че Лионел Меси се озова в Париж. Клубът успя да спечели само трофея от Лига 1, а в същото време се провали за Купата на страната още на 1/8-финал и отпадна на същата фаза в Шампионска лига от Реал Мадрид.

Напоследък в световните медии все по-усилено се заговори, че дните на Почетино начело на ПСЖ са преброени, но е факт, че той и неговият щаб със сигурност няма да си тръгнат от "Парк де Пренс" без да им бъдат изплатени няколко милиона като компенсация.

Според английското издание, собствениците на клуба ще трябва да извадят около 17 милиона паунда, които са можели да бъдат спестени, в случай че "червените дяволи" бяха заменили Оле Гунар Солскяер с бившия наставник на Тотнъм. 

Разговори между страните действително е имало, но в крайна сметка, норвежецът бе наследен временно от Ралф Рангник в Юнайтед, който пък впоследствие "предаде щафетата" на Ерик тен Хаг!

Вижте още: Президентът на Реал Мадрид: Това не бе Мбапе, който аз желаех да привлека...

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички