Барселона продава Усман Дембеле през зимата


Барселона продава Усман Дембеле през зимата
Снимка: Getty Images/Guliver

1776 0

Ръководството на Барселона все пак е взело решение да се раздели с Усман Дембеле, твърди sport.es. Според информациите на испанското издание, каталунците планират да продадат френското крило още през януарския трансферен прозорец.

В последните дни от летния трансферен пазар Дембеле беше усилено свързван с трансфер в английския гранд Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка двата клуба не успяха да се разберат за цената на футболиста. В миналото интерес към Демебеле е имало и от страна на Ливърпул.

Новият наставник на Барселона Роналд Куман не смята да разчита на Дембеле занапред, поради което клубът ще заеме със задачата да намери нов отбор на скъпоструващото крило, което бе привлечено от Борусия Дортмунд срещу за 105 млн. евро плюс 40 милиона под формата на бонуси. Сега обаче "блаугранас" са готови да го продадат за само 50 милиона, вместо за 80, колкото му искаха през лятото.

Междувременно доскорошният нападател на Барселона Луис Суарес отново изригна срещу ръководството на клуба, обвинявайки ги, че единствената им цел е била да го разделят от Лионел Меси (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички