Манчестър Юнайтед отхвърлил да продаде Мейсън Грийнууд в Турция


Манчестър Юнайтед отхвърлил да продаде Мейсън Грийнууд в Турция
Снимка: Getty Images

11580 0

Английската преса направи интересни разкрития около трансферните решения в Манчестър Юнайтед. От The Athletic съобщават, че на "Олд Трафорд" са отхвърлили оферти от Турция за неактивния Мейсън Грийнууд. 

Припомняме ви, че световният колос спря правата на 21-годишния талант в началото на миналата година, след като бе обвинен от местните органи в изнасилване и започна дело. 

По този начин той не е взимал участие в официален двубой от януари 2022 година, когато игра при победата над Уест Хям с 1:0.

Съдбата на футболиста

Към настоящия момент обвиненията срещу Грийнууд в опит за изнасилване и нападение бяха свалени през миналия месец, но клубът все още продължава вътрешното си разследване, след което ще стане ясно дали футболистът ще може да се завърне в състава на "червените дяволи".

Настоящият му договор е до 2025 година, като седмично получава по 70 хиляди паунда, но от клуба още не му позволяват да се завърне към тренировките. 

Срещата с Тен Хаг

В допълнение от The Times съобщават, че Ерик тен Хаг е разговарял с играча и се радва от положителния развой, но не всички са подобно настроени в съблекалнята на "червените дяволи".

Вижте каква "космическа" оферта за Манчестър Юнайтед готвят!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички