Манчестър Юнайтед е все по-близо до мечтания нападател


Манчестър Юнайтед е все по-близо до мечтания нападател
Снимка: Getty Images/Guliver

4889 0

Манчестър Юнайтед постигна голямата си цел да се класира за Шампионска лига през следващия сезон, а с това клубът може да се насочи и към летния трансферен прозорец. "Червените дяволи" са все по-близо до привличането на Раул Хименес от Уулвърхямптън, според английските медии, а за това говори и фактът, че "вълците" са на прага на това да привлекат негов аместник. 

Според последни информации от Англия и Португалия, Уулвс са договорили услугите на стрелеца на Брага Паулиньо, а трансферната сума е около 27 милиона паунда. Именно той ще трябва да замести Хименес, който през миналия сезон вкара 20 гола и раздаде 9 асистенции. 

Според мнозина на Острова, именно нападателят на Уулвс е точният човек за атакта на Юнайтед. С него Солскяер ще разполага със сериозно разнообразие в нападение, а не само със скорост както е на този етап. Хименес може да играе отлично с гръб към вратата, притежава отличен удар с глава и може да бележи от всякакви ситуации. 

Самият играч има сериозно желание да играе за "червените дяволи", но на този етап двата клуба не са се разбрали за трансферната сума. Очаква се двата клуба да "стигнат ръце" на сума в региона на 50-55 милиона паунда. 

Докато трансферът на Хименес се счита за почти сигурен, то Манчестър Юнайтед получи лоши новини относно трансферна цел №1 (подробности вижте тук)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички