Дейвид Бекъм: Не ми е тежко да гледам играта на Юнайтед, защото...


Дейвид Бекъм: Не ми е тежко да гледам играта на Юнайтед, защото...
Снимка: Getty Images/Guliver

4004 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм, който е собственик на американския Интер (Маями), похвали мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Той заяви, че норвежецът се справя добре начело на английския гранд и че не му е тежко да следи мачовете на бившия си клуб.

"Мисля, че Оле се справя добре. Той дойде и прие предизвикателството, продължава да подкрепя играчите - всичко това е в стила на Фъргюсън. Шефът никога не би критикувал футболист на своя клуб, Оле също постъпва така. Всички фенове го подкрепят, защото той е страхотен човек, а също и заради направеното от него за клуба в миналото", заяви Бекъм, цитиран от "Sky Sports".

"Трудно ли ми е да следя Манчестър Юнайтед сега? Не, аз съм истински фен на клуба. Във всяка ситуация харесвам да гледам играта им. Но да се надяваме, че периодът без трофеи няма да продължи твърде дълго, защото ние сме един от най-големите клубове в света. Не всеки отбор има такива традиции за победи", отбеляза още английската легенда. А какъв съвет на клуба даде бившият им нападател Робин ван Перси вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички