Манчестър Сити не се отказва от Кулибали, излязоха с нова оферта


Манчестър Сити не се отказва от Кулибали, излязоха с нова оферта
Снимка: Getty Images/Guliver

1518 0

От Манчестър Сити са изпратили оферта от 63 млн. евро + бонуси за защитника на Наполи Калиду Кулибали. Италианският клуб обаче остава непреклонен и няма да пусне звездата си за по-малко от 70 млн. евро, твърди Gazzetta dello Sport. "Гражданите" вече привлякоха Нейтън Аке от изпадналия Борнемут, но по-всичко изглежда, че няма да се откажат, преди да се подсилят с още един защитник.

Според журналиста на "Gazzetta dello Sport" Алфредо Педула Кулибали е сериозно желан от Хосеп Гуардиола. Все пак обаче 63 млн евро + бонуси няма да бъдат достатъчни, за да се стигне до раздяла между сенегалеца и Наполи.

Въпреки разминаването между сумите Сити все пак трябва да бъдат обнадеждени за привличането на Кулибали. Собственикът на “партенопеите” Аурелио Де Лаурентис свали цената от първоначалните 100 млн. евро, а наскоро клубът даде зелена светлина на сенегалеца да преговаря с други клубове.

През последните няколко сезона Кулибали бе сериозно желан от редица европейски грандове, но до трансфер така и не се стигна. През изминалата кампания той изигра 25 мача в Серия А за Наполи. А коя друга звезда от Серия А иска шампионът на Англия през 2019 година вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички