Агуеро няма да играе повече до края на сезона


Агуеро няма да играе повече до края на сезона
Снимка: Getty Images/Guliver

879 0

Нападателят Манчестър Сити Серхио Агуеро ще пропусне остатъка от кампанията на „гражданите“ в Шампионската лига, като аржентинецът не мисли, че ще може да играе преди старта на новия сезон.

Отборът на Сити излетя за Лисабон във вчерашния ден, за да се подготви за съботния мач от четвъртфиналната фаза на турнира срещу Олимпик Лион. Серхио Агуеро пък остава в Барселона, където продължава да лекува контузията си. Той е споделил пред приятелите си, че шансовете да се възстанови навреме и да бъде част от някой от мачовете на тима на Гуардиола в Шампионската лига са нищожни. Аржентинският нападател получи травма при победата на неговия отбор срещу Бърнли от Висшата лига на 24-ти юни, когато голмайсторът на Сити беше заменен след 48 минути игра на „Етихад Стейдиъм“. Впоследствие Агуеро претърпя операция.

Аржентинецът все още може да се присъедини към тима в Португалия, но изглежда много малко вероятно той да вземе участие в някой от двубоите. В неговото отсъствие Габриел Жезус успя да реализира 5 гола в 7 мача, включително победното попадение срещу Реал Мадрид, което осигури мястото на Манчестър Сити на четвъртфиналната фаза. А ето с колко нови попълнения иска да се подсили Манчестър Сити през това лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички