Манчестър Сити е наясно с колко нови попълнения иска да се подсили


Манчестър Сити е наясно с колко нови попълнения иска да се подсили
Снимка: Gulliver/GettyImages

1658 0

Манчестър Сити има план за летния трансферен прозорец. "Гражданите" ще се опитат да привлекат още петима играчи по време и така да приключи с новите попълнения до старта на новия сезон във Висшата лига на 12 септември.

Клубът финализира сделката за крилото на Валенсия Феран Торес във вторник и се очаква да осъществи трансфера на Нейтън Аке до края на седмицата, след като постигна доворока с Борнемут за сумата от 41 млн. паунда. Защитниците са приоритет за мениджъра Пеп Гуардиола, но сделки както за ляв бек, така и за втори централен защитник, най-вероятно Калиду Кулибали от Наполи, са далеч от осъществяване.

В атакуващ план, Сити е изправен пред трудната задача да намерят дългосрочни заместници на двете си легенди в Премиършип – Давид Силва и Серхио Агуеро. Лаутаро Мартинес от Интер остава първи избор за номер 9, като The Athletic излезе с информация, че „гражданите“ са отправили запитване за Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, който беше измъчван от контузии в дебютния си сезон с екипа на „дюшекчиите“ след идването си за 113 млн. паунда миналата година от Бенфика. А кой друг играч, любимец на Хосеп Гуардиола, също е следен от Сити - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички