Манчестър Сити научи цената на желания халф - ще "счупи" ли още един трансферен рекорд?


Манчестър Сити научи цената на желания халф - ще "счупи" ли още един трансферен рекорд?
Снимка: Getty Images

2266 0

Манчестър Сити продължава да бъде активен на трансферния пазар през 2023 година. "Гражданите" си осигуриха услугите на футболисти като Матео Ковачич и Йошко Гвардиол, а сега са се насочили към привличането на една от звездите на Уест Хям, а именно - Лукас Пакета.

Цената на бразилеца

Отборът от Източен Лондон е готов да се раздели с другия си звезден полузащитник, след като прати Деклан Райс в Арсенал. "Чуковете" са готови да изслушат оферти на стойност 80 милиона паунда, като сумата може да нарасне до 95 милиона под формата на бонуси, информира журналистът Санти Ауна.

Ако Манчестър Сити пък се съгласи да привлече бразилският национал, то той може да се превърне във втория най-скъп бразилец, свързан с трансфер на Острова, след като Ливърпул продаде Филипе Коутиньо на Барселона за 116 милиона паунда през 2018 година.

Бразилският плеймейкър премина в Уест Хям през изминалото лято за сума от близо 40 милиона паунда от френския Олимпик Лион. Той показа на какво е способен с екипа на "чуковете", тъй като помогна на тима на Дейвид Мойс да спечели Лигата на конференциите през изминалата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Убедиха Кайл Уокър да не преминава в Байерн Мюнхен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички