Манчестър Сити готви ключов ход, за да осуети преминаването на Холанд в Реал Мадрид


Манчестър Сити готви ключов ход, за да осуети преминаването на Холанд в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

3794 0

Манчестър Сити ще направи всичко по силите си, за да задържи головата си машина Ерлинг Холанд след дебютния му сезон на „Етихад“.  За целта „гражданите“ планират да направят норвежеца, най-скъпоплатения футболист във Висшата лига, твърди „The Sun“.

Според британския таблоид Холанд ще обсъди с ръководството на клуба възможността да прибира колосалните 500 000 паунда седмично. Подобни разговори ще се състоят след края на настоящата кампания.

До момента Ерлинг впечатлява футболния свят със своите 42 попадения  във всички турнири през сезона. Холанд е контузен и пропуска двете евроквалификации на Норвегия с Испания и Грузия.

Той обаче обект на силен интерес от страна на Реал Мадрид. На „Сантяго Бернабеу“ планират да извадят огромна сума пари, за да го привлекат през лятото на 2024 година.

Именно предложението за подобрено финансово възнаграждение е и идеята на ръководството на Сити да възпре стрелеца си от евентуално напускане на "Етихад". За шампионите на Англия предстои домакинство на Ливърпул след паузата за националните отбори на 1 април.

А ето дали Холанд ще е готов за дербито с мърсисайдци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички