Мамаду Сако отказал на Барселона и Байерн, за да премине в Ливърпул


Мамаду Сако отказал на Барселона и Байерн, за да премине в Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1548 0

Бившият защитник на Ливърпул Мамаду Сако разкри, че е отхвърлил оферти на Барселона, Байерн Мюнхен и Арсенал, за да премине в отбора на мърсисайдци през 2013 година. По онова време французинът бе сред най-обещаващите бранители, а интерес към него определено не е липсвал.

"Когато напуснах ПСЖ, имах наколко оферти от Барселона, Байерн, Арсенал и Ливърпул. Избрах Ливърпул, защото те бяха един от клубовете от моите мечти, както и с велика история. Имах шанса да прекарам четири години с червената фланелка на "Анфийлд" пред фантастични фенове", заяви Сако пред Stadium Mag.

"Отношенията ми с ръководството бяха много добри, като играех рамо до рамо с големи таланти като Луис Суарес, Филипе Коутиньо, Даниел Стъридж и Стивън Джерард. Изживях изключителни моменти с тези футболисти", добави още французинът.

Сако прекара четири години на "Анфийлд", преди да напусне в посока Кристъл Палас. 30-годишният играч напусна Ливърпул със смесени чувства сред феновете заради колебливите си изяви. Бранителят бе преследван и от контузии, които не му дадоха възможност да разгърне пълния си потенциал.

Междувременно "грешникът" от финала в Шампионска лига от 2018 година - Лорис Кариус, заяви, че е в постоянен контакт с Ливърпул, намеквайки, че отново може да заиграе за "червените" (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички