Кариус: Експерт доказа, че грешките срещу Реал дойдоха след удара на Рамос


Кариус: Експерт доказа, че грешките срещу Реал дойдоха след удара на Рамос
Снимка: Getty Images/Guliver

2362 0

Вратарят Лорис Кариус, който е собственост на Ливърпул, но играе под наем в Бешикташ, обяви главната причина да допусне двете фатални грешки на финала на Шампионка лига през 2018 година. Тогава мърсисайдци загубиха с 1:3 от Реал Мадрид.

"Имах сътресение на мозъка, след като бях ударен от Серхио Рамос. Това ограничи пространственото ми зрение. Това беше установено в детайлно изследване на един от водещите световни експерти в областта на мозъка. Първоначално се зарадвах да разбера какво се случи в този мач. Не исках да го обявявам. Когато беше обявен резултатът, имаше много гняв и обиди, често под кръста. Не разбирам смеха на хората над този, чиято глава бе наранена. Освен това, никога не съм се оправдавал с това", заяви германският страж, цитиран от "Bild".

"Ако четеш всяко съобщение, няма да можеш да заспиш 2 дни. Хората пишат под прикритието на анонимността, обиждат другите, оставят расистки съобщения. Не можете да вините феновете, ако освиркват играча. Те си плащат билета и имат право да са недоволни. Професионалистът трябва да търпи това, но не и лични нападки или смъртни заплахи", допълни Кариус. А кои други шестима играчи са лишавали отборите си от значим трофей със свои грешки вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички