Лорис Кариус: В постоянен контакт съм с Клоп и останалите, нищо не се знае, имам договор с Ливърпул


Лорис Кариус: В постоянен контакт съм с Клоп и останалите, нищо не се знае, имам договор с Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

2854 0

Вратарят на Ливърпул, който вече втори сезон е под наем в турския Бешикташ - Лорис Кариус, призна, че държи връзка най-вече с треньора на вратарите (Джон Ахтерберг) при мърсисайдци, но е в контакт и с мениджъра Юрген Клоп, и с останалите в клуба. Освен това, допълва, че нищо не се знае и все още има договор на "Анфийлд".

"Не се забърквам в спекулации - факт е, че имам договор с Ливърпул до 2022 година. В момента съм концентриран върху сезона с Бешикташ. Наистина е твърде рано да се каже нещо за лятото, особено в момента с тази ситуация с коронавируса, където никой не може да каже нищо сигурно" - започна Кариус.

"Главно си пиша с треньора на вратарите - Джон Ахтерберг - почти всяка седмица. Но както преди, така и сега - комуникирам и с Юрген Клоп, във връзка съм с всички. Никога не е било по-различно" - признава стражът, който попадна в "черния списък" на феновете на Ливърпул, след като след 2 негови кошмарни грешки бе загубен финалът в Шампионска лига през 2018 година от Реал Мадрид. Междувременно, официално коронавирусът спря Ливърпул от подобряването на голям рекорд на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички