МакТоминей: Имаме пълно доверие на Солскяер


МакТоминей: Имаме пълно доверие на Солскяер
Снимка: Facebook Manchester United

2190 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед Скот МакТоминей опроверга слуховете за скандал между Оле Гунар Солскяер и Бруно Фернандеш, като заяви, че всички футболисти на „червените дяволи“ са твърдо зад норвежкия наставник. След разочароващия старт на новия сезон Солскяер е поставен под напрежение.

Юнайтед завърши на 3-то място миналогодишната кампания, но до момента не успява да оправдае очакванията и има само една победа в първенството през новия сезон. Нещата ескалираха при поражението с 1:6 от тима на Тотнъм, когато авторът на единственото попадение в срещата Бруно Фернандеш бе заменен на почивката. Появиха се информации, че португалецът вече не е на мнение, че Солскяер е точният човек за треньорския пост на „Олд Трафорд“, като плеймейкърът е бил изумен от невъзможността на клуба да се подсили по време на летния трансферен прозорец.

Скот МакТоминей обаче бързо опроверга тези спекулации, като заяви, че 47-годишният треньор има пълна подкрепа от страна на съблекалнята. „Целият клуб е зад него. Вярваме във всяка една дума, която той казва. Имаме доверие също така на Майк Филън, Кийрън МакКена, Майкъл Карик и целия треньорски колектив“, заяви Скот МакТоминей пред ‘TV2’.

А ето какво каза Виктор Линдельоф за слабия старт на отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички