Скоулс: Юнайтед не взе играчите, които Солскяер искаше


Скоулс: Юнайтед не взе играчите, които Солскяер искаше
Снимка: Guliver/GettyImages

1410 0

Бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс смята, че тимът не е оказал нужната подкрепа на треньора на отбора Оле Гунар Солскяер. Според англичанина трансферните цели на норвежеца са били ясни, но „червените дяволи“ не са се справили с привличането им.

Единсон Кавани и Алекс Телес бяха взети в последния ден на трансферния прозорец заедно с тийнейджъра Факундо Пелестри и младия играч на Аталанта Амад Траоре. Преди това клубът бе успял да осигури единствено подписа на холандския халф Дони ван де Беек. Скоулс заяви, че се е надявал на повече подкрепа към Солскяер от ръководството на тима, след като норвежецът ясно е определил играчите, които иска. „Не мисля, че Солскяер е първият, който не бе подкрепен от ръководството на Юнайтед. Изхарчиха се много пари през последните години, но не съм сигурен, че това бяха основните играчи, които треньорите искаха. Ван Гаал и Моуриньо се оплакаха от същото преди време. Разбираемо е, когато мениджърите не получават футболистите, които искат“, заяви Пол Скоулс пред ‘Stadium Astro’.

„Червените дяволи“ опитваха в продължение на няколко месеца да вземат крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо, но без успех. Тимът не успя да подсили и центъра на отбраната – зона, в която Манчестър Юнайтед изпитва доста проблеми от началото на новия сезон. А ето на кой отбор ще бъде треньор Пол Скоулс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички