Манчестър Юнайтед ще бори Реал Мадрид за подписа на Камавинга


Манчестър Юнайтед ще бори Реал Мадрид за подписа на Камавинга
Снимка: Getty Images/Guliver

4920 0

Тимът на Манчестър Юнайтед вече планира бъдещето си без Пол Погба в състава, като „червените дяволи“ дори са набелязали неговия заместник в лицето на съотборника му в националния отбор на Франция Едуардо Камавинга. Бъдещето на Погба на „Олд Трафорд“ отново бе поставено на карта през миналата седмица, след като полузащитникът заговори за мечтата си да играе за Реал Мадрид.

27-годишният футболист е във финалната година от договора си с Манчестър Юнайтед, въпреки че „червените дяволи“ имат опцията да удължат контракта му с още една година. Според ‘AS’ обаче наставникът на Юнайтед Оле Гунар Солскяер обмисля да привлече звездата на Рен Едуардо Камавинга за заместник на Погба. Според испанското издание от „Олд Трафорд“ са готови да влезнат в битка с Реал Мадрид за подписа на тийнейджъра. Договорът на 17-годишния футболист с Рен изтича през 2022-ра година, след като той вече отказа да го поднови.

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан е голям почитател на Камавинга, но нямаше възможност да го вземе през това лято заради финансовото състояние на „Кралския клуб“ покрай пандемията от коронавирус. Пари Сен Жермен и Ювентус са другите клубове, които се споменават като потенциални кандидати за младия френски футболист. А ето какво каза Пол Погба за новия си съотборник във френския национален тим.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички