Линдельоф за слабия старт на Юнайтед: Не знам какво се случва


Линдельоф за слабия старт на Юнайтед: Не знам какво се случва
Снимка: Getty Images/Guliver

1396 0

Бранителят на Манчестър Юнайтед Виктор Линдельоф няма обяснение за слабия старт на „червените дяволи“ на сезон 2020/21. Юнайтед се намира на 16-тото място във временното класиране, след като загуби два от първите си три мача през новата кампания във Висшата лига.

Отборът на Оле Гунар Солскяер беше победен с 1:3 на „Олд Трафорд“ от тима на Кристъл Палас в средата на септември. Впоследствие Манчестър Юнайтед спечели много трудни 3 точки при гостуването си на Брайтън след гол от дузпа дълбоко в добавеното време на срещата. Точно преди паузата за мачове на националните отбори „червените дяволи“ допуснаха изключително тежко поражение, като загубиха у дома срещу Тотнъм с 1:6, след като Хюн-Мин Сон и Хари Кейн вкараха по два гола за победителите.

26-годишният Линдельоф обаче все още не може да намери причините за слабия старт на отбора и смята, че нещата ще се подобрят с рестарта на Висшата лига този уикенд. „Стартът на първенството не беше най-добрият за нас. Не знам какво се случва. Може би причината е, че играхме до последно в Европа през миналия сезон и нямахме достатъчно време за почивка. Имахме само една-две седмици пауза преди старта на първенството и не достигнахме до нивото, което искахме“, заяви Виктор Линдельоф пред ‘Aftonbladet’. А ето кой футболист е желан от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички