Майкъл Карик с коментар за Ралф Рангник преди дербито с Челси във Висшата лига


Майкъл Карик с коментар за Ралф Рангник преди дербито с Челси във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

2511 0

В идната неделя (28.11.) Манчестър Юнайтед ще гостува на Челси в среща от 13-ия кръг на Висшата лига. Очакванията са, че във времето дотогава, а може би и чак през следващата седмица, "червените дяволи" ще обявят назначението на Ралф Рангник за старши треньор, но настоящият такъв - Майкъл Карик, не се притеснява от това:

"Можеш да имаш влияние бързо. Понякога не става дума за идеи, а просто за различен глас. Историята доказва това! Понякога се получава, понякога не. Ще видим какво ще се случи в следващите дни".

"Аз съм концентриран единствено върху това да подготвя отбора по възможно най-добрия начин. Това е огромна отговорност, която имам в момента. Всичко след неделя не е в мислите ми в момента", заяви Карик на пресконференция днес и отговори на конкретен въпрос за Рангник:

"Няма новини на този фронт. Не мога да ви кажа много. Има спекулации и материали по тази тема, аз мисля за мача!".

Челси е лидер в Англия и се представя чудесно под ръководството на Томас Тухел. През седмицата лондончани набраха скорост за дербито, вкарвайки 4 гола във вратата на италианския гранд Ювентус в Шампионска лига!

Майкъл Карик разкри и че освен контузените Варан и Погба, Люк Шоу и Фред са под въпрос за мача срещу Челси, след като получиха травма през седмицата. Хари Магуайър пък е наказан заради червения си картон срещу Уотфорд!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички